Los ocho mejores productos de informática y tecnología

Los ocho mejores productos de informática y tecnología

1. Memòria Flaix USB SanDisk Ultra Flair

La memòria Flaix USB SanDisk Ultra Flair de 128 GB amb velocitat de lectura de fins a 150 MB/s és una opció molt útil per a guardar aquells documents, imatges, vídeos que ocupen massa espai per als nostres ordinadors o portàtils. Ofereix una velocitat de fins a 15 vegades més ràpida que un USB 2.0 estàndard.

   

2. Repetidor de xarxa Wifi-Link TL-WA850RE

Si en la teua llar no arriba per igual la cobertura del Wifi a totes les habitacions no et preocupes, aquest fet ocorre en la majoria de llars. Per a posar fi a aquest problema el repetidor de xarxa Wifi-Link TL-WA850RE és una gran opció perquè tota la teua casa tinga un Wifi potent gràcies a la seua amplificació de potència.

 

  

3. Impressora HP Envy 5030

Tindre una impressora a casa facilita i augmenta la qualitat de vida d'una persona. Qui no ha hagut d'imprimir algun document o treball quan totes les copisteries estaven tancades? Per a això la Impressora HP Envy 5030 és una opció molt bona perquè no et torne a ocórrer aquest problema.

 

  

4. Raspberry PI 3 Model B+

Si eres un aficionat de la programació la Raspberry PI 3 Model B+ és una opció perfecta per a tu. Aquest model té una CPU accelerada, amb suport Wifi de doble banda i també suporte Gigabit Ethermet capat.

 

    

5. Drift Silla Gaming DR85 Black/Red

Eres un vertader gamer? Quantes vegades t'has deixat l'esquena mentre jugaves a algun videojoc per culpa d'una mala cadira? Amb la Drift Silla Gaming DR85 no et passarà això, al contrari, estaràs tan còmode que t'abellirà jugar durant hores i hores respectant el teu benestar.

 

  

6. Portàtil MSI GF63-446XES i7-11800H 16 GB 512 3050 MaxQ DOS 15

Aquest model de portàtil de la marca MSI és considerat un dels millors portàtils del mercat. Amb aquest model pots jugar a jocs per a PC i utilitzar-lo per al teu dia a dia, ja siga en la universitat com en el treball.

 

  

7. Disc dur Kingston SSD A400

El disc dur sòlid de Kingston SSD A400 permet a l'usuari de gaudir de velocitats de lectura i escriptura de fins a 500 MB/s i 450 MB/s sent aquesta SSD deu vegades més ràpida que un disc dur convencional. A més, les seues possibilitats d'avaria són menors, pel fet que no inclou peces mòbils.

 

  

8. Amazafit GTS 3 Graphite Black

Aquest model de Smartwatch és una fantàstica opció per a estar connectat al teu Telèfon intel·ligent sense la necessitat de portar-lo sempre damunt. A més, és un complement ideal per a fer exercici, ja que compta el ritme cardíac, calories i energies gastades.